Ücretsiz VDS Nasıl Alınır ?

VDS Nedir ? :


VDS, kısaca size özel paylaşımsız sunuculardır. VDS kelimesi Virtual Dedicated Server kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Özel Sanal Sunucu demektir. Genelde ücretli bir fiyata kiralanan veya satın alınan sistemlerdir. 



Bu yazımızda bedava ve sınırsız bir biçimde VDS almayı göstereceğiz. VDS'lerde işletim sistemi olarak Linux sistemleri veya Windows sistemleri kullanabilirsiniz. Linux işletim sistemine örnek olarak Centos verilebilir. Windows işletim sistemine örnek olarak Windows 10 verilebilir.


VDSlerin internet hızları oldukça yüksektir. Sunucudan internet sağlandığı için evimizde kullandığımız internetlerin hızlarının çok üstündedir. VDS sayesinde işlemlerinizi, Kendi ağınızla değil de size özel oluşturulmuş oldukça hızlı bir ağda gerçekleştirebileceksiniz.




 Ücretsiz ve Sınırsız VDS Hizmeti Nasıl Alınır ? :


Bu yazımızda, Siber Güvenlik Blogu olarak; Ubuntu tabanlı, Debian tabanlı, RPM Tabanlı, Windows 10 ve Parrot Os gibi işletim sistemlerinde ücretsiz ve sınırsız bir şekilde VDS hizmeti almayı göstereceğiz.

Kullanacağımız sistem tamamen bedava ve sınırsız. Ancak belli bir süre (10 Dakika) AFK kaldığınızda yani herhangi bir etkinlik yapmadığınızda veya başka bir pencereye geçtiğinizde sistem kendini kapatacaktır.  Şunu da eklemek gerekirse, "sudo" gibi komutları kullanabilmek için, oluşturulan VDS'in şifresi 123456.



Yapacağınız İşlemler :

Öncelikle https://www.onworks.net/os-distributions/ web - adresine gidiyoruz. Herhangi bir kayıt olma, üyelik oluşturma gibi şeyler gerekmeden istediğimiz işletim sistemini seçiyoruz. Dünya üzerinde çok kullanılan neredeyse tüm işletim sistemleri mevcut. Seçtiğimiz işletim sistemin ara yüzüne girdiğimizde Run Online butonuna basıyoruz.



Burada dikkat edilmesi gereken husus AdBlocker gibi izleyicileri ve reklamları engelleyen sistemlerin kapalı olması. Bu sistem bedava Hosting, VDS hizmeti verirken, sadece reklam gelirlerinden para kazandığı için AdBlocker ile girişe izin vermemekte. Eğer varsa AdBlocker'i kapadıktan sonra bedava ve sınırsız bir şekilde sistemi kullanabilirsiniz.


Gelen ekranda "Start" butonuna bastıktan sonra sizin için VDS'i hazırlayacaktır ortalama 20 saniye hazır olmasını bekledikten sonra giriş yapıp sınırsız bir şekilde ücretsiz VDS'inizi kullanabilirsiniz. Biz, örenk olarak Parrot OS başlattık siz istediğiniz işletim sistemini seçebilirsiniz.

5 Yorumlar

  1. Thanks Bro , Sayende VDS Alabilcez

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. aga vds ile sanal bilgisayar alıyorlar sonra discord-minecraft vesaire sunucuları açıyorlar. O sunucu otamatik internete bağlı zaten. senin internetinden genelde 1000 kat hızlı oluyor.DDos korumalı portları açınca sıkıntı çıkmıyo

      Sil
  3. Bu VDSle ddos atılır mı

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski