Twitter Türkiye Gündemine Giren Bekorot Kimdir?

 Bekorot Kimdir ? :


Bekorot kullanıcı adıyla Berk Şençelik, sosyal medya uzmanı. Sosyal Medya üzerinde tanınan Bekorot'un Instagram üzerinde yaklaşık 1 Milyon takipçisi bulunmakta.



Twitter'da Hakeret İçeren Hashtag Türkiye Trendlerine Girdi:

17 Kasım 2021 gecesi Türkiye Trendlerine Bekorot'u hedef alan küfürlü hashtagler girdi. Bu olay da Twitter Türkiye hakkında aklımızda soru işaretleri oluşturdu. Maalesef Twitter'da botlar kullanılarak sahte bir şekilde Türkiye Trendlerine bir şeyler sokabiliyorsunuz. Bu da Twitter'in maniplasyonlara oldukça müsait bir platform olduğunu gösteriyor.



Yaşanan bu olay üzerine Bekorot sosyal medya hesabından açıklama yaptı:


‘"Twitter’da sahte ve bot hesaplarla, adımı karalama operasyonu başlatılmıştır. Bu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Bunları kabul etmiyorum. Kişilik suikastı yapıyorlar. Avukatlarımla ve gerekli yerlerle görüştüm. Olayı yargıya taşıyacağım. Yargı önünde bu kişilerle hesaplaşacağım’’



Siber Güvenlik Blogu Olarak siz değerli okurlarımıza tavsiyemiz internet ortamında yayılan bilgilerin güvenilirliğini teyit etmeden inanmamanız. Görüldüğü üzere bir kişinin ailesine dahi hakaret içeren şeyler bir şekilde Twitter gibi büyük bir platform üzerinden Türkiye gündemine sokulabiliyor.


Teknoloji, yazılım ve Siber Güvenlik hakkında her zaman güvenilir ve gerçek haberler için Web- Sitemiz https://www.siberguvenlikblogu.com olarak hizmetinizdeyiz.

1 Yorumlar

Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski