Thodex Hacklendi!

Thodex Nedir? :

Thodex, Faruk Fatih Özer tarafından geçtiğimiz aylarda çok büyük bir dolandırıcılık vurgunuyla gündem olan kripto para sistemidir Binlerce mağdur kullanıcıyla birlikte Arnavutluk'a kaçan Faruk Fatih Özer kırmızı bültenle aranmaktadır. Aynı zamanda bu olay, Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en büyük dolandırıcılık olayı olarak tarihe geçmiştir. 



Büyük dolandırıcılık olayından sonra sitelerinde arızalardan kaynaklanan bakım çalışması olduğuna dair bir metin içeren Thodex'in subdomainleri Türk Hacker Root Ayyıldız tarafından hacklendi.


Discord adlı programda tüm Dünyadan hackerlerin buluştuğu "Hacker Chats" adlı sunucu adına Root Ayyıldız Tarafından Hacklenen sitelerde ise yapılan büyük hırsızlığa karşı sözler bulunmaktaydı:


"Hırsızlık eden erkek ve hırsızlık eden kadının yaptıklarına karşılık bir ceza, Allah’tan bir ibret olarak ellerini kesin. Allah güçlüdür, hikmet sahibidir. Fatih Özer Şunu Unutma Hiç Bir Mafya Hiç Bir İstihbarat Servisi Türkiye Cumhuriyetinden Büyük Değil. Sevgili Thodex Mağdurları Üzülmeyin Ne Gam Ne Keder Biliniz Ki Allah Bize Yeter Benim Size Sözüm Olsun Bu Şahsın Peşini Bırakmayacağım Onlar İstedikleri Kadar Güçlü Olsun Allah Kimin Yanındaysa O Kazanır"


 

 Saldırı yapılan siteler ve saldırıların kayıtlarına ise bu linklerden ulaşabilirsiniz.:


https://cdn.thodex.com :

https://mirror-h.org/zone/2974249/


https://pubcdn.thodex.com :

https://mirror-h.org/zone/2974250/


http://ticker.thodex.com :

https://mirror-h.org/zone/2974252/


https://banner.thodex.com :

https://mirror-h.org/zone/2974251/

1 Yorumlar

Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski