Donald Trump Hacklendi !

Root Ayyıldız isimli Türk Hacker eski Amerika Birleşik Devletleri başkanı Donald Trump'ın Resmi Web-Sitesini Hackledi.


Türk Hackerler, her zaman olduğu gibi bugün de ülkemizi siber alemde en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyor. Dosta güven, düşmana korku veren Türk Hackerlere başarılarının devamını dileriz. Türk Hackerler her zaman olduğu gibi yine göğsümüzü kabarttı


Root Ayyıldız Kimdir ? : Kendi değişyle; Turkish Defacer, RootAyyildiz Tim, 2017 yılında Ankara‘da kurulan ve merkezi Türkiye‘de olan, faaliyet alanı tüm dünyayı kapsayan bir Hacktivist grubudur. Kendilerini Vatansever ve İslamcı Türk hacktivist grubu olarak tanımlamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti ve İslam‘a yapılacak her türlü saldırıyı internet ortamında mücadele edeceklerini belirtmektedirler. Fox, WashingtonTimes, Sinovac'ın Web-Sitesi, Joe Biden'in Web-Sitesi, Pete Buttigieg'in Web-Sitesi gibi çok büyük Web-Sitesini Hacklemiştir.



Donald Trump'ın Resmi Web-Sitesi, daha önceden Joe Biden'in de Resmi Web-Sitesini Hackleyen Root Ayyıldız Tarafından Hacklendi.


Basına çıkan operasyonları ve hacklediği, Sinovac, WashingtonTimes, Fox büyük sitelerle bilinen Root Ayyıldız bu sefer de Donald Trump'ın Resmi Web-Sitesini hackledi. Hacklenen sitede karşımıza çıkan mesajlarda ise Donald Trump'a ve teröre karşı sözler bulunmakta.


Root Ayyıldız, geçtiğimiz aylarda da Joe Biden'in seçim propogandasını yürüttüğü Web-Sitesini  ve Amerika Ulaştırma bakanı Pete Buttigieg'in Web-Sitesini hacklemişti. Bu operasyonları sonucu Amerika Birleşik Devletleri İstihbarat Raporlarında ve Dünya Basınında defalarca çıkmıştı. 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski